Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت که واشنگتن می‌خواهد بداند که آیا آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قصد دارد از سایت‌های نظامی ایران تحت توافق هسته‌ای بازرسی کند یا نه. آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایسنا، نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل که روز چهارشنبه (امروز) برای دیدار با مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به وین سفر می‌کند، به رویترز گفت که هدف از این سفر، این است که واشنگتن بفهمد آیا آژانس از سایت‌های نظامی ایران برای راستی آزمایی پایبندی این کشور به توافق هسته‌ای بازدید خواهد کرد یا نه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با ادعای اینکه ایران در گذشته در سایتهای نظامی و دانشگاه‌هایش فعالیت‌های مخفیانه داشته است، گفت: در این اماکن از قبل مسائلی وجود داشت. بنابراین آیا آنها (آژانس) این موضوع را در بررسی‌هایشان می‌گنجانند تا اطمینان یابند که این مسائل دیگر وجود ندارد ؟ آنها اکنون مجوز بررسی سایت‌های نظامی را دارند. آنها مجوز بررسی هر سایت مشکوک را دارند. مسئله این است که آیا این کار را انجام می دهند یا نه.

هیلی در ادامه مدعی شد که برای پرسیدن سوال به وین سفر می‌کند نه اینکه آژانس را برای انجام کاری تحت فشار قرار دهد.

رویترز در ادامه گزارش داد که مقامات ایرانی گفته‌اند که چنین اقدامی می‌تواند پیامدهای سختی به دنبال داشته باشد.

نماینده آمریکا در سازمان ملل همچنین گفت: اگر آنها (ایرانی‌ها) چیزی برای پنهان کردن ندارند، چرا باید چنین چیزی بگویند. چرا نباید به آژانش اجازه رفتن به این مکان‌ها (سایت‌های نظامی) را بدهند.

وی در ادامه درباره سوالاتی که قرار است از آژانس پرسیده شود، بیان کرد: آیا شما همه چیز را زیرنظر دارید؟ آیا شما از مکان هایی که زمانی در گذشته فعالیت‌های مخفیانه در آنها انجام می‌شد، بازرسی می‌کنید؟ آیا می‌توانید به این مکان‌ها دسترسی داشته باشید یا اینکه به تاخیر افتاده‌اید؟ آیا به شما اجازه ورود به این سایت‌ها داده نشده است؟

هیلی همچنین در گفت‌وگو با روزنامه واشنگتن پست گفته است که هنوز رئیس‌جمهور ترامپ تصمیمی درباره گام بعدی در خصوص توافق هسته‌ای نگرفته است و نمی‌داند که آیا وی پایبندی ایران را تایید می‌کند یا نه.

به گزارش ایسنا، این ادعاها در حالی بار دیگر از سوی آمریکا مطرح می‌شود که مقامات ایرانی همواره تاکید داشتند جمهوری اسلامی هرگز در برنامه هسته‌ای‌اش به دنبال هدف دیگری غیر از استفاده صلح آمیز از تکنولوژی هسته‌ای خود نداشته و آمریکا و غرب براساس اتهاماتی ساختگی چنین ادعاهایی را مطرح می‌کنند تا ایران را تحت فشار قرار دهند.

علاوه براین، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گذشته در تمامی گزارشات خود از فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان تایید کرده است که هیچ شواهدی دال بر وجود انحراف در مواد و تاسیسات هسته‌ای در ایران وجود ندارد.

اما آمریکا باز هم تلاش می‌کند تا با دستاویز قرار دادن این ادعاهای بی‌اساس به اهداف خود دست یابد که این بار به نظر می‌آید می‌خواهد با این بهانه اجرای برنامه جامع اقدام مشترک را زیر سوال ببرد و آن را به نابودی بکشاند.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۹۳۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروسی: مذاکرات با ایران برای حل مسائل پادمانی ادامه دارد؛ به‌زودی شاهد گام‌های ملموس خواهیم بود

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پس از بازگشت از سفر به ایران گفت که مذاکرات درباره مدالیته‌ها و نحوه اجرای توافق اسفند ۱۴۰۱ برای حل‌وفصل مسائل پادمانی، ادامه دارد.

ببه گزارش ایرنا، رافائل گروسی سه‌شنبه شب در خبرنگاران مستقر در وین ابراز امیدواری کرد که ظرف مدت کوتاهی گام‌های ملموسی در زمینه اجرای توافق اسفند ۱۴۰۱ برداشته شود. او با این حال بازه زمانی مشخصی در این باره اعلام نکرد.

ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اسفند ۱۴۰۱ با هدف حل‌وفصل مسائل ادعایی پادمانی با یکدیگر توافق کردند؛ توافقی که بعداً به‌عنوان بیانیه مشترک ۴ مارس شهرت گرفت و بر اساس آن، جمهوری اسلامی ایران به طور داوطلبانه با فعالیت‌های راستی آزمایی و نظارت بیشتر بازرسان آژانس، در چارچوب قانون راهبردی مجلس (قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران) موافقت کرد. در پی آن، جلسات متعددی در سطح کارشناسی برگزار و چندین موضوع فنی بین ایران و آژانس حل و فصل شد.

در واقع با همکاری و حسن نیت جمهوری اسلامی ایران، اختلافات بر سر یکی از سه مکانی که آژانس ادعا می‌کند رد اورانیوم پیدا شده، حل و فصل و همچنین پاسخ‌های مستدل و مستندات مربوطه درباره سایر مکان‌ها به آژانس ارائه شد.

جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید کرده است که همکاری خود را با آژانس در چارچوب موافقتنامه جامع پادمان ادامه داده و مسائل باقی‌مانده پادمانی نیز با رویکرد حرفه‌ای و بدون جانبداری آژانس قابل حل است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • قدرت هسته‌ای، ثروت‌ساز و اقتدار آفرین است / آژانس در حوزه این تکنولوژی همکاری نمی‌کند
  • جنگ و آمریکا به روایت اساتید دانشکده فرماندهی ارتش آمریکا
  • در جنگ با ایران انتظار چه چیزی داریم؟ پاسخ اساتید دانشکده فرماندهی ارتش آمریکا
  • گروسی: مذاکرات با ایران برای حل مسائل پادمانی ادامه دارد؛ به‌زودی شاهد گام‌های ملموس خواهیم بود
  • پاکستان: نه پایگاه نظامی به آمریکا داده و نه خواهیم داد
  • اسلامی: ما در چارچوب پادمان و ان‌پی‌تی حرکت می‌کنیم
  • تعامل‌های با آژانس نباید متاثر از تهمت‌ها و پرونده سازی ها باشد
  • امیرعبداللهیان: همکاری ایران و آژانس تحت تاثیر آمریکا قرار نگیرد
  • همکاری ایران و آژانس تحت تأثیر رویکرد و رفتار بی‌ثبات و متناقض آمریکا قرار نگیرد
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها