Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق عباسی شاهکوه معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت و گو با خبرنگار سرویس علم و پیشرفت خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که اعمال تعرفه نیم بها برای سایت های دارای ترافیک داخلی نیم اختیاری یا الزامی است؟ اظهارداشت: تعرفه نیم بهای ترافیک داخلی اختیاری نیست.

وی گفت: مصوبه موجود می گوید هر ترافیکی با منشا داخلی نیم بها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال اگر کسی متوجه این موضوع نشده است بحث دیگری است.

وی در پاسخ به این سوال که برای استفاده از تعرفه نیم بها، صاحب کسب و کار باید آی پی خود را اعلام می کرد، اگر کسی مایل به این کار نبود، چه؟ گفت: اگر شرکتی آی پی خود را به عنوان ترافیک داخلی به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام می کرد تعرفه نیم بهای استفاده از آن آی پی برای استفاده کنندگان از آن سایت لحاظ می شد.

وی ادامه داد‌: اما اگر هم خود اعلام نمی کرد و رگولاتوری در بررسی های خود متوجه می شد، آنها را مشمول تعرفه نیم بها می کردیم.

 به گزارش فارس، زمانی تعرفه نیم بها یک مزیت برای سایت های داخلی بود زیرا مخاطبان بیشتری را جذب می کردند اما اکنون برخی سایت های دارای محتوای داخلی می گویند که دیگر علاقه ای به بودن در لیست تعرفه های نیم بهای ترافیک داخلی ندارند.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: صادق عباسی شاهکوه معاون وزیر ارتباطات تعرفه نیم بهای اینترنت تعرفه نیم بها ترافیک داخلی نیم بهای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۲۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی

تنش‌های سیاسی در جهان همچنان بیشتر از مباحث اقتصادی و عرضه و تقاضا بر روی بهای نفت در بازار جهانی تاثیر می‌گذارد. بیم و امید‌ها برای رسیدن به توافق صلح میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی و استقرار آتش بس دائمی در غزه که می‌تواند بار دیگر ثبات را به خاورمیانه بازگرداند، بهای طلای سیاه را امروز در بازار انرژی تحت تاثیر قرار داد. 

به گزارش الجزیره، عدم قطعیت در توافق آتش بس میان حماس و رژیم صهیونیستی باعث تغییرات جزئی بهای نفت در معاملات امروز بازار جهانی شد. 

بر این اساس، بهای نفت برنت دریای شمال با ۳۷ سنت افزایش به ۸۳ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه رسید. نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با همین میزان افزایش، ۷۸ دلار و ۴۸ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. 

در معاملات هفته گذشته بازار جهانی، نفت برنت ۷ درصد و نفت وست تگزاس اینترمیدیت ۶.۸ درصد سقوط را به دلیل داده‌های آماری ضعیف درباره ایجاد شغل در آمریکا و زمانبندی برای کاهش نرخ بهره از سوی فدرال رزور (بانک مرکزی آمریکا) تجربه کردند. 

گرچه مقامات صهیونیست تاکنون درباره پذیرش توافق صلح از سوی حماس اظهار نظر رسمی نکرده اند، اما برخی منابع از احتمال رد شدن این مسئله از سوی تل آویو اقدام به گمانه زنی کرده اند. این موضوع یعنی ادامه تنش‌ها در خاورمیانه و تاثیر مخرب آن بر بهای نفت در بازار جهانی.

در حوزه اقتصاد، داده‌های آماری درباره اقتصاد چین به عنوان بزرگترین وارد کننده نفت خام جهان امیدوار کننده بوده است که همین امر می‌تواند به تقویت تقاضا در بازار انرژی منجر شود.

مترجم: ابوالفضل هاشمی

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • پاول دورف، تلگرام را امن‌تر از واتساپ و سیگنال می‌داند
  • زارع پور: ظرفیت پهنای باند کشور افزایش یافته است
  • كف و سقف اجاره مسکن تعيين خواهد شد
  • زارع‌پور: ظرفیت پهنای باند کشور دو برابر شده است
  • زارع پور: ظرفیت پهنای باند کشور حدود دو برابر شده است
  • زارع‌پور: ظرفیت پهنای باند کشور حدود دو برابر شده است
  • چرا وجود نور فراوان در خانه الزامی است؟
  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • صبر و مهربانی از صفات الزامی برای پاسخگویان به مسائل شرعی است