Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری‌آنلاین - نصیبه سجادی: روحیه مبارزه را هنگام بازی هم دارد. کلا همه چیز را جدی می‌گیرد. همین‌ها باعث شده در دوره دبیرستان ۴۵ دقیقه برای یک سؤال ریاضی وقت و ذهن بگذارد و تا رسیدن به جواب، دست‌بردار نبود. با رتبه ۱۰۰۰ در دانشگاه امیرکبیر پذیرفته شده و اکنون یکی از کارآفرینان موفق کشور است. «آسیه حاتمی»؛ بنیانگذار بزرگ‌ترین استارتاپ کاریابی کشور است که ۲۰ سال پیش با ۱۲ میلیون تومان کسب و کارش را راه‌اندازی کرده و الان سرمایه شرکتش به چندصد میلیارد می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ۵ شرکت زیرمجموعه دارد، یک و نیم میلیون رزومه در سایتش ثبت شده، ۱۲۰ نفر مستقیم برایش کار می‌کنند و ۲۵ هزار فرصت شغلی هر سال ایجاد می‌کند.

خواندنی‌های بیشتر  را اینجا دنبال کنید

پول بده نیروی کار متخصص بگیر

سال‌ها پیش، بلافاصله بعد از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه جذب شرکتی می‌شود تا تجاری‌سازی وب‌سایتی آنلاینی را برایشان انجام دهد. این کار را هم می‌کند، ولی بعد از یکی دو سال به دلایلی شرکت منحل می‌شود و حاتمی که از این موضوع و هدررفت زحماتش سرخورده شده بود، تصمیم می‌گیرد وب‌سایت خودش را راه بیندازد. او می‌گوید: «آن زمان هنوز شرکت‌های استارتاپی به آن صورت شکل نگرفته بودند و پدیده جدیدی به شمار می‌رفتند. ایده راه‌اندازی و تکمیل سایت وقتی که در ذهنم زده شد برای طراحی آن از یک شرکت هندی استفاده کردم و قدم‌های اولیه شکل‌گیری «ایران تلنت» زده شد.»

این شرکت در حوزه کاریابی و استخدام فعالیت می‌کند، اما یک چیزی آن را از سایر شرکت‌ها متمایز می‌کند. حاتمی درباره‌اش اینطور توضیح می‌دهد: «تا قبل از آن، هر کارجویی که دنبال کار بود باید پول پرداخت و جایی ثبت‌نام می‌کرد تا بتواند کار پیدا کند. من سیستمی را راه‌اندازی کردم که آن کسی که باید پول پرداخت می‌کرد کارفرما بود نه کارجو؛ ویژگی آن هم آنلاین و تکنولوژی‌محور بودن آن است. پلتفرم هوشمندی که کارفرما و کارجو را به هم وصل می‌کند و فقط کسی پول می‌دهد که دنبال نیروی کار است»

او ادامه می‌دهد: «متفاوت بودن این سیستم کسب و کار باعث شده بود که بسیاری از مدیران ایرانی در برابرش مقاومت کنند و من استارت کارم را با شرکت‌های خارجی زدم.»

او می‌افزاید: «آن زمان شرکت‌های خارجی بسیاری در ایران فعالیت می‌کردند که بالطبع به نیروی کار متخصص و تحصیلکرده احتیاج داشتند. فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها در سایت ما عضو و فرم درخواست را پر و برای فرصت‌های شغلی آگهی شده روی سایت رزومه خود را ارسال می‌کردند. کارفرما هم این کار را انجام می‌داد و کارفرما برای دسترسی به رزومه‌ها و پیدا کردن نیروی متخصص مورد نظرش از طریق سایت باید هزینه‌اش را می‌پرداخت. فارغ‌التحصیلان بسیاری از این طریق جذب شرکت‌های خارجی معتبر شدند.»

دور زدن‌ تحریم

بعد از تحریم و خروج شرکت‌های خارجی از ایران چه بر سر استارتاپ‌هایی مثل ایران‌تلنت آمده که اساس کارشان را جذب سرمایه از شرکت‌های خارجی قرار داده بودند؟ حاتمی می‌گوید: «بعد از تحریم طبعاً بخش زیادی از گروه مخاطبانم را که بیشتر خارجی‌ها بودند، از دست دادم. ولی ناامید نشدم و بعد از آن تمرکزم را بردم که این فرهنگ را میان شرکت‌های ایرانی باب کنم.»

او می افزاید: «۱۰ سال طول کشید که کارفرمایان ایرانی هم دست از مقاومت برداشتند و برای جذب نیروی متخصص هزینه و از یک سایت کاریابی برای این منظور استفاده کنند. الان ۲۰ هزار شرکت ایرانی معتبر برای جذب نیرو و یک و نیم میلیون کارجوی متخصص برای استخدام شدن از این پلتفرم کاریابی استفاده می‌کنند.»

ارزش‌آفرینی برای کشورم

فارغ‌التحصیلی، ازدواج، کار و بچه‌داری همه در فاصله چند سال اتفاق می‌افتد و بانوی کارآفرین ساکن تهران از عهده همه آنهابه خوبی برمی‌آید. او مادر ۲ پسر ۱۷ و ۷ ساله است. حاتمی می‌گوید: «شاید چون ایده‌آل‌گرا هستم توانستم همه اینها را با هم پیش ببرم. همین روحیه‌ای که به من می‌گوید اگر مادری باید بهترین مادر باشی، اگر در حوزه کاری‌ات مسئولیتی پذیرفته‌ای باید به خوبی از عهده آن برآیی و تا آخر.»

البته اینها به این معنی نیست که او خسته نشود یا ساعت‌هایی نبوده که به‌ عنوان یک زن با تمام استقامت و توانایی‌هایش به اصطلاح رایج، نبریده باشد و به یاد می‌آورد: «گاهی خسته شدم. گاهی شکست و زمین خوردم. شاید بارها هم گریه کرده‌ام، ولی این موقع‌ها همیشه می‌گویم دوران سختی به هر حال تمام خواهد شد. آن وقت هست که دوباره تلاش می‌کنم و با قدرت بیشتری بلند می‌شوم و شروع می‌کنم. مثل کوهنوردی که تا رسیدن به نوک قله فاصله زیادی دارد؛ خسته شده پاهایش توان رفتن ندارد ولی لذت فتح قله‌ای سخت او را به ادامه راه تشویق می‌کند.»

حاتمی می‌گوید: «پیوسته به جلو حرکت کرده‌ام و برای رسیدن به موفقیت‌های بیشتر باز هم به تلاش‌هایم ادامه می‌دهم. سال اول تأسیس ایران‌تلنت نهایت به این فکر می‌کردم که فلان اتفاق خوب برای این کسب وکار بیفتد. سال دهم یک خواب دیگر برایش داشتم و الان در سال بیستم ۵ شرکت زیرمجموعه ایران‌تلنت است و هرکدام یکجور برای کشورم ارزش‌آفرینی می‌کند. همچنان نیز برایش آرزوهای بزرگ‌تری دارم.»

صادرات خدمات برای ارزآفرینی بیشتر

شرایط سخت پیش رویش کم نبوده، سنگ‌اندازی‌های زیادی هم شده است از سوی افراد و سازمان‌هایی، خواسته و ناخواسته. تحریم‌ها را هم سد راه بسیاری از استارتاپ‌ها و کسب و کارها می‌داند که راهی جز تعطیلی پیش روی صاحبان آنها نمی‌گذارد. با این وجود معتقد است در همین شرایط هم می‌توان کار کرد. چراکه به باور او مشکلات همه جا هست. فقط شدت و ضعف آن متفاوت است. او  می‌گوید: «ایران سرزمینی است که می‌توان در آن کارهای زیادی انجام داد، به این دلیل که هنوز خیلی کارها در این کشور انجام نشده است.»

برنامه‌های زیادی هم دارد که گذاشته کنار آرزوهایی که به‌زودی می‌خواهد محقق‌شان کند: «کشور ما نفت‌خیز است. از سالیان پیش صادرات ما نفت خام است. با وجودی که پالایشگاه‌های زیادی زدیم، ولی تنهاکاری که می‌کنیم نفت می‌فروشیم به کشورهای دیگر و محصولات مورد نیازمان را با قیمت بالاتر از همین کشورها وارد می‌کنیم. زمانی می‌توانیم روی پای خودمان بایستیم که صادرات غیرنفتی‌مان را توسعه دهیم و ارزآوری و ثروت وارد کشور کنیم.»

اما چطور؟ بیشتر توضیح می‌دهد: «معتقدم در ایران نیروی انسانی تحصیلکرده و متخصصان زیادی داریم که می‌توانیم صادرکننده خدمات آنها به کشورهای هدف باشیم، یعنی یک برنامه‌نویس ایرانی بتواند پروژه‌ای بزرگ را از اروپا و کشورهای خارجی بگیرد و روی آن کار و حقوقش را به یورو و دلار دریافت کند. ‌کاری که در هند هم زیاد انجام می‌شود.»

یک سالی است روی این پروژه کار می‌کند، ولی می‌خواهد به آن قدرت و قوت بیشتری بدهد. به باور او این کار هم متخصص ایرانی را ثروتمندمی کند هم کشور را. حاتمی تأکید می‌کند: «دنیا به شدت کمبود نیروی انسانی دارد و سعی می‌کند از متخصصان دیگر کشورها استفاده کند. تلاش می‌کنم به رغم تحریم‌ها این کانال را بین ایران و کشورهای دیگر ایجاد کنم.»

استارتش را هم سال گذشته زده است و حدود ۷ میلیارد تومان پروژه وارد کشور کرده که متخصصان ایرانی انجام داده‌اند. او می‌گوید: «ممکن است عدد زیادی برای یک سال نباشد، ولی افتخار می‌کنم که قدم اول را همراه تیمم برداشته‌ام و با جسارت و صبوری همکاران و گروهی که در کنارم هستند آن را ادامه خواهم داد تا مردمان سرزمینم به رفاه و آسایشی که لایق آن هستند، برسند.»

کد خبر 699077 برچسب‌ها دانشگاه - دانشجو تربیت همشهری آنلاین کارآفرینی بیکاری - ایران تکنولوژی (فناوری) اقتصاد تهران سهام شرکت‌ها زنان اشتغال همشهری محله بازار سرمایه کاریابی نخبگان اشتغال الکترونیک علم

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه دانشجو تربیت همشهری آنلاین کارآفرینی بیکاری ایران تکنولوژی فناوری اقتصاد تهران سهام شرکت ها زنان اشتغال همشهری محله بازار سرمایه کاریابی نخبگان اشتغال الکترونیک علم شرکت های خارجی ایران تلنت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۸۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)

اگر بخواهید یک تبلیغ برای کسب‌وکار خود منتشر کنید، چگونه بهترین سایت تبلیغات کسب و کار را انتخاب می‌کنید؟ در این مقاله راهنمای کامل انتخاب بهترین‌ها ارائه می‌شود.

اگر بخواهید یک تبلیغ برای کسب‌وکار خود منتشر کنید، چگونه بهترین سایت تبلیغات کسب و کار را انتخاب می‌کنید؟ سایت‌های زیادی هستند که پذیرش تبلیغات دارند و شما می‌توانید تبلیغات بنری و کلیکی در آن‌ها بخرید. انتخاب بین انبوه سایت‌ها کار آسانی نیست. ولی در این مطلب با برخی از بهترین سایت‌های تبلیغ کسب‌وکار آشنا می‌شوید.

بهترین سایت‌های ایرانی برای تبلیغ کسب و کار

شما گزینه‌های زیادی بین سایت‌های ایرانی برای تبلیغ کسب‌وکار خود دارید. برخی از این سایت‌ها بر پایه سئو و نتایج گوگل بازدید بالایی دارند، برخی دیگر به صورت اختصاصی برای تبلیغ کسب‌وکارها طراحی شده‌اند و برخی دیگر در واقع جایگاهی برای معرفی محصول دارند که از آن طریق می‌توانید کسب‌وکارتان را معرفی کنید.

تبلیغات کلیکی و بنری

در بسیاری از سایت‌های پربازدید ایرانی مثل ورزش ۳ و سایت‌های خبری مثل ایسنا و اقتصاد آنلاین، شما می‌توانید با پرداخت هزینه به ازای هر کلیک یا به ازای نمایش بنر، اقدام به تبلیغ کسب و کار خود کنید. معمولاً تبلیغ در سایت‌های پربازدید از طریق واسطه‌هایی مانند یکتانت انجام می‌شود. هزینه هر کلیک بسته به میزان بازدید سایت و روزهایی که می‌خواهید تبلیغ بروید متفاوت است.

بهترینو؛ بهترین سایت تبلیغ کسب و کار

یکی از پلتفرم‌هایی که امکان تبلیغ کسب‌وکارتان را به شما می‌دهد، سایت بهترینو است. در بهترینو می‌توانید با ثبت کردن کسب‌وکارتان، به بهتر دیده شدن آن کمک کنید. برای مثال، اگر یک رستوران در مرکز شهر دارید، وقتی رستوران خود را در بهترینو ثبت کنید، از چند طریق دیده می‌شوید: زمانی که افراد به دنبال بهترین رستوران‌ها می‌گردند، رستوران شما هم نمایش داده می‌شود. همچنین زمانی که فردی در منطقه کسب‌وکار شما به دنبال یک رستوران باشد، می‌تواند آدرس و مشخصات رستوران شما را روی نقشه مشاهده کند.

ثبت کسب و کار در بهترینو فقط ۵ دقیقه از شما زمان می‌گیرد و هزینه‌ای هم ندارد اما با این کار در معرض دید ۵ میلیون بازدیدکننده ماهانه قرار می‌گیرید. همچنین می‌توانید بدون نیاز به داشتن سایت، در نتایج اول گوگل هم دیده شوید. برای همین است که تاکنون ۱۵۰ هزار کسب‌وکار به بهترینو اعتماد کرده‌اند.

دیوار و شیپور

دیگر سایت‌های ایرانی که می‌توانند میزبان تبلیغات کسب‌وکار شما باشند، دیوار و شیپور هستند. درست است که دیوار یا شیپور جایی برای تبلیغ محصولات به حساب می‌آیند، اما شما می‌توانید از این قابلیت برای نمایش کسب‌وکارتان استفاده ببرید. شما با معرفی و تبلیغ کسب و کار خود در این دو پلتفرم می‌توانید در معرض دید افراد بیشتری قرار بگیرید. از سایت های زیر نیز برای تبلیغ کسب و کار خود می‌توانید استفاده کنید :

ایستگاه کتاب اول میدانه آچاره نیازمندی‌ها ایفروش ایران تجارت بالون آگهی ۱ اشاره آگهی‌چی جویشگر شهر ۲۴ نیازمندی‌های اینترنتی نیازپرداز لوکوپوک شهرآگهی پیام سرا نیازمندی سانیاز سامانه بازارها مشاغل جو نیاز روز بهترین سایت تبلیغات کسب و کار در خارج از ایران

اگر بخواهید از بین گزینه‌های غیرایرانی به دنبال سایتی برای تبلیغ کسب و کار خود باشید، باید به اعتبار، میزان بازدید و همچنین هزینه سایت برای انجام تبلیغ توجه داشته باشید. در ادامه با برخی از مشهورترین و معتبرترین سایت‌های خارجی برای تبلیغ آشنا می‌شوید.

یوتیوب ادز

ویدئوهای یوتیوب بازدید بالایی دارند. استفاده از یوتیوب ادز و تبلیغات در یوتیوب می‌تواند نتایج بسیار خوبی برای کسب‌وکار شما داشته باشد. مخصوصاً اگر بتوانید یک سناریوی تبلیغاتی جذاب بنویسید و از پس هزینه‌های آن بربیایید، می‌توانید بازدهی خوبی بگیرید. همچنین شما می‌توانید با تعیین ویدئوهایی که بازدیدکننده ایرانی بالایی دارند، احتمال دیده شدن تبلیغات خود را افزایش دهید.

گوگل ادز

با گوگل ادز می‌توانید در سایت‌ها و اپلیکیشن‌های پربازدید تبلیغات بنری و ویدئویی بروید. از آنجایی‌که گوگل در بسیاری از سایت‌ها اجازه پخش تبلیغ دارد، استفاده از گوگل ادز می‌تواند نرخ تبدیل بالایی داشته باشد. مخصوصاً اگر اپلیکیشن یا سایت موردنظر خود را برای تبلیغ هدفمند و با دقت انتخاب کنید.

Yelp

وبسایت Yelp یک سایت تخصصی برای معرفی و بررسی کسب‌وکارهاست. شما می‌توانید با ثبت کسب‌وکار خود در Yelp.com به بیشتر دیده شدن وبسایت‌تان کمک کنید. البته نوع کسب‌وکارتان در اینکه از Yelp نتیجه خوبی بگیرید یا نه، بسیار اهمیت دارد. اگر مشتریان خارجی دارید یا قصد دارید یک تجارت بین‌المللی داشته باشید، این سایت می‌تواند کمک خوبی برای کسب‌وکار شما باشد تا خودتان را به افرادی خارج از ایران معرفی کنید.

Locanto

یکی دیگر از انواع سایت تبلیغ کسب و کار، سایت لوکانتو است. در این سایت می‌توانید ضمن ثبت و معرفی کسب‌وکارتان، آن را به صورت رایگان تبلیغ کنید. همچنین این امکان را دارید تا درباره وبسایت و کسب‌وکار خود بنویسید و مخاطبان بیشتری را جذب کنید. استفاده از سایت Locanto برای بیزینس‌های بین‌المللی پیشنهاد می‌شود.

شبکه‌های اجتماعی

لینکدین، اینستاگرام و توییتر از جمله شبکه‌های اجتماعی هستند که می‌توانند به عنوان سایت تبلیغ کسب و کار هم شناخته شوند. بسیاری از بیزینس‌ها با داشتن شبکه‌ای از مخاطبان در این بسترها، توانسته‌اند به افزایش آگاهی برند خود کمک کرده و نام برندشان را به تعداد بیشتری از افراد معرفی کنند. استفاده از شبکه‌های اجتماعی به تمامی صاحبان کسب و کار توصیه می‌شود. چراکه مخاطبان ایرانی نیز استفاده گسترده‌ای از شبکه‌های اجتماعی خارجی دارند و به نوعی شما می‌توانید با استفاده از این پلتفرم‌ها، کسب‌وکار خود را به رایگان تبلیغ کنید.

چگونه بهترین سایت تبلیغات کسب و کار را انتخاب کنیم؟

فاکتورهای مختلفی برای انتخاب بهترین سایت تبلیغات کسب و کار وجود دارد. برخی از آن‌ها به نوع کسب‌وکار شما برمی‌گردد: شما یک کسب‌وکار بین‌المللی و با مشتریان بین‌المللی هستید یا اینکه یک کسب‌وکار محلی با مشتریان ایرانی؟ در راه اول استفاده از سایت‌های خارجی توصیه می‌شود که البته هزینه بسیار بیشتری هم دارد.

درغیراین‌صورت، استفاده از سایت‌های ایرانی کارآمدتر است. چراکه تبلیغات شما در این سایت‌ها به صورت مستقیم به مشتریان بالقوه شما نمایش داده می‌شود؛ بدون اینکه هزینه تبلیغات شما به مسیر اشتباهی برود. در میان سایت‌های ایرانی هم، آن‌هایی که می‌توانند نام کسب‌وکار شما را در نتایج گوگل بیاورند در اولویت قرار دارند. برای مثال، یک تبلیغ بنری در یک وبسایت خبری، هرچقدر هم که بازدید بالایی داشته باشد، احتمال تبدیل شدن آن کم است. ولی یک تبلیغ در وبسایت بهترینو، می‌تواند پاسخ جستجوی یک کاربر و در نتیجه تبدیل آن به مشتری باشد.

جمع‌بندی

ثبت کسب‌وکار در سایت‌های درج آگهی می‌تواند به افزایش دیده شدن شما در اینترنت کمک کند. شما می‌توانید با این روش با کمترین هزینه، برای برند خود تبلیغ کنید. در این مطلب بهترین‌ سایت‌های تبلیغات کسب و کار به شما معرفی شده‌اند تا از این سرویس‌ها برای بیشتر دیده شدن کسب‌وکار خود استفاده کنید.

سوالات متداول ۱- بهترین سایت تبلیغ کسب و کار کدام است؟

بهترین سایت تبلیغات سایتی است که هزینه‌ای پایین و بازخوردی بالا داشته باشد. شما می‌توانید به ثبت رایگان کسب و کار در سایت بهترینو، کسب‌وکار خودتان را تبلیغ کنید.

۲- آیا تبلیغات در سایت‌های خارجی هزینه دارد؟

بله. تبلیغات در سایت‌های خارجی، چه با استفاده از واسطه‌هایی مثل یوتیوب ادز و گوگل ادز و چه بدون واسطه، هزینه‌هایی دارد. البته سایت‌هایی هم هستند مانند لوکانتو که امکانات تبلیغات رایگان را هم فراهم کرده‌اند.

کد خبر 751037

دیگر خبرها

  • ایجاد ۴۰۰ فرصت شغلی در مجموعه‎ی پایانه بار یزد
  • دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود
  • تسهیلگری مجوزها و زیرساخت مشوق‌ ایجاد اشتغال است
  • 8 نکته درباره سخنان دوم بانکی پور: به جای سرک کشیدن به "تختخواب" دیگران ، حواس تان به "سفره" مردم خودمان باشد
  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • نظارت فینال لیگ قهرمانان آسیا برعهده بانوی ایرانی
  • ایجاد بیش از یکهزار و 600 فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی